Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Beran

Charakteristika: Beranům vládne planeta Mars symbolizující energii, zdravou bojovnost a vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou plní dynamiky, vnitřního neklidu, odvážní a rozhodní. Mají rádi nečekané akce, které jsou komplikované a je třeba je rychle vyřešit. Jsou to lidé veselí a přátelští a mají silně vyvinutý smysl pro spravedlnost. Překypují nápady, ale málokdy je dotáhnou do konce, proto potřebují mít kolem sebe lidi, kteří jejich sny a nápady realizují. Když se dostanou tzv. do úzkých, mistrně improvizují. Jejich problémem bývá jejich občasná náladovost, snadno se naštvou, ale brzy je špatná nálada opustí a jsou opět v pohodě. Jejich další negativní vlastností je sobeckost, o této své vlastnosti však vědí a snaží se ji potlačit, ale sem tam se jim to vymkne. Jsou přímočaří a vše říkají vždy na rovinu, a tím občas narazí.

Zdraví: Se zdravím si příliš hlavu nelámou. Občas pouze trpí bolestmi hlavy a zubů, a pak teprve navštíví lékaře. Někdy také mají problémy s nespavostí a při velkém pracovním či sportovním vypětí se zvýšeným krevním tlakem. Věnují se různým sportům, což většinou jejich zdraví prospívá, pokud ovšem nepřecení své síly.

Kariéra: Berani usilují o získání vedoucí pozice v zaměstnání a pokud se jim to podaří, jsou dobrými šéfy. Dokáží své kolegy nadchnout a motivovat, mají smysl pro spravedlnost a umějí ocenit jejich pracovitost a kreativitu, a proto také bývají oblíbenými šéfy. Berani se nejlépe uplatní v reklamě, umění, žurnalistice, organizaci velkých akcí (např. veletrhů).

Vztahy: Berani jsou vyhledávanými partnery, okouzlí svým přehledem i nadhledem, ale sami jsou velmi vybíraví a neradi se nechávají omezovat. Proto se mnohdy žení a vdávají až ve zralém věku. Jejich partneři by měli mít hodně tolerance a ponechávat jim dostatek osobního prostoru. Pokud Berani hledají partnera pro život, měli by hledat mezi Býky, Blíženci, Střelci, Vodnáři a Rybami.

Osobnosti narozené ve znamení Berana: Jan Ámos Komenský, Leonardo da Vinci, Giacomo Casanova, Albert Einstein, Vincent Van Gogh, Charles Chaplin, Claudia Cardinalová, Betty Mac Donaldová, Bohumil Hrabal, Jarmila Loukotková, Jan Svěrák, Dagmar Havlová, Lucie Bílá…


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.