Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Býk

Charakteristika: Lidé narození ve znamení Býka jsou klidní, trpěliví, ale zároveň tvrdohlaví, neústupní a uzavření. Mají rádi své jistoty a zvyky a spoléhají se především na své zkušenosti. V práci jsou velmi přesní a spolehliví a houževnatí, vědí, co je jejich povinnost, a proto se jim obvykle daří nedat prostor svému jinému rysu, kterým je pohodlnost. Pokud narazí na nějakou překážku, nenechají se odradit, ba naopak nasadí všechny své síly a schopnosti k jejímu překonání. Býci jsou konzervativní a dbají o svou pověst. Znají cenu peněz a umějí s nimi prakticky a rozvážně zacházet. Býci jsou narozeni pod vládou Venuše, a tak mají úžasně vyvinutý smysl pro umění. Proto také mezi umělci nacházíme mnoho lidí narozených v tomto znamení. 

Zdraví: Býci příliš o své zdraví nedbají. Jsou doslova a do písmene labužníky, takže dobré jídlo a pití jim dokáže spravit náladu a překonat nejednu obtíž, ale zároveň může být i příčinou zdravotních obtíží. Rádi podnikají nenáročné pěší túry, a tak mají pocit, že pro své zdraví přece jen něco dělají. Pokud mají nějaké problémy v práci či v rodině, jsou více náchylní k infekcím.

Kariéra: V práci jsou velmi spolehliví a precizní, odevzdávají vše dotažené do nejmenších detailů. Jsou vyhledávanými kolegy, protože dokončí i to, na co jiní nemají už trpělivost. Jsou ale uzavření, takže pro kolegy jsou mnohdy záhadní a někdy jim připadají i namyšlení. Kromě umělecké sféry se uplatní pro svou preciznost a praktické uvažování i v technických oborech.

Vztahy: Partnery si vybírají s rozvahou, nevrhají se bezmyšlenkovitě do žádného vztahu. V manželství jsou věrní, snášenliví a spolehliví. Jejich nedostatkem je, že se nedokáží otevřít a dát příliš najevo své city, ale jsou vášniví. Muži potřebují mít pocit, že rodinu řídí, ženy jsou dobré hospodyně, ale mají rády materiální zajištění. Dobrými partnery pro život jim mohou být lidé narození ve znamení Blíženců, Ryb a Berana, dobře vyjdou i s Kozorohy a Raky.

Osobnosti narozené ve znamení Býka: William Shakespeare, Salvador Dalí, Marie Terezie, Honoré de Balzac, Sigmund Freud, Karel IV., Vladimír Iljič Lenin, Jack Nicholson, Alžběta II., Barbara Streisandová, Jan Pavel II., Shirley Tempel-Blacková, Josef Mánes, Karel Kachyňa, Jaroslav Hašek, Jiřina Bohdalová, Petr Hapka, …


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.