Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Lev

Charakteristika: Lidé narození v tomto znamení jsou plní elánu a tvůrčích sil. Mají pocit, že žádné překážky pro ně nejsou nepřekonatelné. V přítomnosti těchto lidí se každý cítí dobře, protože vyzařují klidnou převahu a nikdy se neuchylují k malichernostem. Mezi jejich přednosti patří zdravý rozum a spolehlivá paměť. Chtějí být přirozeným středem téměř každé společnosti. Usilují o pochvalu a uznání, ale sami chválou neplýtvají. Jejich vadou je, že se velmi neradi podřizují a velmi těžce přijímají jakoukoli kritiku. Jsou velmi sebevědomí a ctižádostiví a usilují o to, téměř vždy vyniknout. Mají rádi luxus a peníze, ale rádi se o vše podělí. Nesnášejí jakoukoli nespravedlnost a s vervou dokáží bránit ty, kterým je ubližováno.

Zdraví: Lvi jsou poměrně zdraví, po většinu svého života mají sil na rozdávání. Jsou pouze náchylnější k drobným zraněním a lehkým nemocem. Chronická onemocnění se jim zdaleka vyhýbají. Jejich slabinou bývá zrak, páteř a srdce. Ve vyšším věku mívají sklon k srdečním chorobám a navštěvují je problémy s krevním oběhem.

Kariéra: Lvi mají všechny předpoklady pro to, aby v zaměstnání vynikli a získali vedoucí pozice. Jsou velmi schopní a dynamičtí, mají úžasný organizační talent a dokáží si nenásilně získat autoritu. V kritických situacích neztrácejí hlavu ani sebevědomí. Dokáží si získat kolegy a být jim přirozenými vůdci. To všechno je téměř předurčuje k tomu, aby dosáhli vedoucího postavení. Bývají úspěšnými řediteli, vedoucími, velvyslanci, lídry politických stran, majiteli realitních kanceláří, právníky.

Vztahy: Lidé narození v tomto znamení jsou velmi romantičtí a touží po zbožňování. Ženy chtějí být dobývány a zahrnovány láskou a obdivem, ale i dary a penězi. Muži velmi rádi ženy dobývají, jsou vášniví, pozorní a štědří, ale to co získají si taky velmi vehementně brání a bývají dost žárliví.Vhodnými partnery pro ně mohu být Lvi, Váhy, Raci, Střelci, Berani a Blíženci.

Osobnosti narozené ve znamení Lva: Alexander Dumas, Alfred Hitchcock, Napoleon I. Bonaparte, Dustin Hoffman, Jacqueline Kennedyová, Fidel Castro, Robert Redford, Alfons Mucha, Oldřich Nový, Josef Suk, Július Satinský, Eva Pilarová, Bolek Polívka, …


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.