Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Panna

Charakteristika: Panny mnohdy, jak se říká, klamou tělem. Na první dojem vypadají jako zakřiknuté stydlivky, ale ve skutečnosti jsou zcela jiné. Milují pořádek, přesnost a systém, nesnášejí zmatek, nepořádek a ledabylost, někdy mají sklon až k pedanterii.  Mají velmi dobré pozorovací schopnosti. Jejich myšlení je analytické, ale někdy se příliš zabývají různými maličkostmi a podrobnostmi a ty je doslova zadusí. Často jim pak unikají potřebné souvislosti a celkový smysl. Působí sice velmi skromným dojmem, ale ve skutečnosti mají o sobě velmi vysoké mínění. K jejich největším chybám patří sobeckost a nerozhodnost. Lidé narození v tomto znamení se často urážejí i kvůli maličkostem, ale sami nejdou pro kritiku daleko. Panny bývají také velmi manuálně zručné.

Zdraví: Panny jsou v podstatě zdravé, je to dáno také tím, že o sebe velmi pečují a mnohdy se věnují zdravému životnímu stylu. Mají doslova panický strach z nemocí. Když se chtějí vyhnout něčemu nepřijemnému, mnohdy si svou nemoc jen vymyslí nebo někdy dokonce opravdu onemocní. Jejich slabým místem je nervová soustava, proto je pro ně velmi potřebný pobyt v přírodě. Občas také mívají střevní potíže.

Kariéra: Panny jsou velmi inteligentní a schopné velkého soustředění a věcné. Lidé narození v tomto znamení hledají práci, při které mají pocit důležitosti a nepostradatelnosti. Jsou velmi přesní, precizní a spolehliví. Velmi dobře se uplatní v bankovnictví, účetnictví, ale i v dalších oborech, které vyžadují naprostou přesnost a dokonalost, jako jsou např. konstruktéři, statistici, ale jsou i spokojenými a spravedlivými učiteli či zodpovědnými právníky,

Vztahy: Panny dokáží dát najevo hluboký cit, ale najednou jsou velmi nepřístupné až chladné, ale dokáží být i velmi citlivé a vnímavé. Jsou to osoby plné skrytých protikladů. Při výběru partnerů jsou lidé narození v tomto znamení velmi vybíraví, nároční, ale i opatrní. Protože mají někdy až přehnané požadavky na své protějšky, stává se, že někdy zůstanou osamělí. Velmi dobře vycházejí s Váhami, Kozorohy, Štíry, Býky, Raky či Lvy.

Osobnosti narozené ve znamení Panny: Lev Nikolajevič Tolstoj, Ingrid Bergmanová, Greta Garbo, Sean Connery, Maurice Chevalier, Sophia Lorenová, Freddie Mercury, Emil Zátopek, Lída Baarová, Radoslav Brzobohatý, Milan Kňažko, Ljuba Skořepová, Hana Zagorová, …

 


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.