Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Rak

Charakteristika: Zrozenci ve znamení Raka jsou jemní a citliví lidé, citově založení a mají mimořádný smysl pro rodinu, ale tyto své vlastnosti nedávají téměř nikomu najevo a spíše je ukrývají. Jsou obdaření bohatou fantazií, a tak svému okolí mnohdy připadají zasnění, duchem nepřítomní. Jejich negativní vlastností je to, že často mění své nálady ale i názory. Jsou velmi obětaví, dokáží pomáhat bližním ze všech sil. Jsou ale také pohodlní, což může někdy sklouznout až k lenosti. Vládcem znamení je Měsíc, který dal zrozencům Raka do vínku dobrou paměť a podnikavého ducha a zásobu odvahy.

Zdraví: Raci nemívají příliš zdravotních problémů, jen žaludeční problémy, které jim způsobuje jakýkoli nesoulad, ať už v soukromí či v zaměstnání. Jestliže ale kolem nich panuje klid a pohoda, dožívají se ve zdraví docela vysokého věku.

Kariéra: Raci jsou velmi pracovití, zodpovědní, spolehliví lidé. Nemají příliš rádi změny, a tak většinou volí takový pracovní poměr, který jim zajišťuje určitou jistotu a stálost. Jsou ale také velmi ambiciózní a podnikaví. Často z nich bývají oblíbení, ale přísní učitelé, úspěšní dětští lékaři, zodpovědné zdravotní sestry, ale mnohdy dosahují díky své fantazii úspěchu i v uměleckých oborech. Jejich houževnatost jim pomáhá posunovat se na společenském žebříčku stále výše.

Vztahy: Raci jsou velmi věrní, a tak jakýkoli nezdar ve vztahu je těžce poznamená. Mají sklon k podceňování, a proto se do některých vztahů raději vůbec nepouštějí. Strach z odmítnutí je téměř svazuje. Rozumět si mohou se Lvem, Pannou, Štírem, Rybami a Býkem.

Osobnosti narozené ve znamení Raka: Ernest Hemingway, Erich Maria Remarque, Rembrandt, Ringo Starr, Meryl Streepová, Gina Lolobrigida, Josef Jungmann, Franz Kafka, Jan Neruda, Ota Pavel, Olga Havlová, Jiří Grossmann, Karel Gott, …


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.