Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Ryby

Charakteristika: Lidé narození ve znamení Ryb mají bohatou představivost, tvůrčí fantazii a citovou jemnost, ale i přecitlivělost, snivost, která mnohdy vede až k pasivitě. Bývají velmi nerozhodní. V dětství a mládí mívají pro svou plachost zábrany ve styku s lidmi a někteří z nich si tento problém nesou i do dospělého věku. U řady z nich se z těchto vlastností někdy vytvoří jakýsi druh záměrné koketerie, protože si během života stihli všimnout, že jejich zdrženlivost a plachost je lidmi vlídně přijímána a že snadno dosáhnou svého právě touto nevýbojností. Jsou to také osoby velmi snadno ovlivnitelné, a pro svou důvěřivost se občas dostanou do problémů, za které snad ani nemohou. Díky svému šestému smyslu ale dokáží během okamžiku vycítit atmosféru v místnosti nebo odhadnout mezilidské vztahy. Chápou lidi kolem, jen sebe ne, a tak občas působí dojmem, že v nich bydlí několik rozdílných osobností najednou.

Zdraví: Ryby jsou jemné, křehké bytosti, a tak snadno podléhají mnohým nemocem. Nejčastěji mají problémy s kyčlemi a chodidly, trápit je mohou bolesti v kříži, otoky a revmatismus. Snadno se nachladí, jsou vděčným objektem pro chřipky, ale i třeba pro zápal plic. U mnohých z nich je to způsobeno poškozeným imunitním systémem, popřípadě alergiemi. Lidé zrození v Rybách by se měli vyhýbat nestřídmostem a extrémům. Také velmi špatně snášejí stres a často trpí depresemi.

Kariéra: Lidé narození ve znamení Ryb jsou pečliví, mají bohatou představivost, výborně se přizpůsobují, jsou přesní, šikovní a chytří. Bohužel postrádají důvěru ve své schopnosti a také pevnou vůli, a proto se obtížně prosazují. Měli by se vyhnout zaměstnáním, která vyžadují dravou soutěživost a agresivnější chování. Více jim bude vyhovovat práce v kolektivu. Vhodné jsou pro ně profese založené na obětavosti a službě druhým. Například lékař, veterinář, ošetřovatel, vychovatel. Často si volí zaměstnání v oblasti účetnictví, matematiky, výpočetní techniky. Prosperují také ve všech oblastech umění. K úspěchu potřebují uznání a jedině šéf, který je dokáže pochválit, zjistí, jak skvělého má zaměstnance.

Vztahy: Zrozenci v Rybách jsou mezi lidmi ostýchaví, oddaní a obětaví, ale také romantičtí, něžní a vášniví. Velmi snadno navazují známosti. Na svých protějšcích vnímají jen jejich dobré vlastnosti, špatné raději vůbec neberou na vědomí. Na lidech, které mají rádi, jsou doslova citově závislí, od milované osoby si nechají líbit až příliš. O to horší pak bývá jejich zklamání. Vhodnými partnery pro ně jsou Berani, Raci, Štíři, Kozorozi a Vodnáři.

Osobnosti narozené ve znamení Ryb: Albert Einstein, Georg Fridrich Händel, Victor Hugo, George Washington, Elizabeth Taylorová, Sharon Stoneová, Cindy Crawfordová, Bedřich Smetana, Karolína Světlá, Ema Destinová, Jiří Menzel, Viktor Preiss, Martin Dejdar, Lucie Vondráčková,…


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.