Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Štír

Charakteristika: Lidé narození v tomto znamení jsou trochu nevyzpytatelní, jejich okolí velmi těžce odhadne, jak budou v různých situacích reagovat, jak se zachovají. Nejsou příliš sdílní a jsou uzavření, a proto se v nich jejich okolí jen tak nevyzná. Štíři mají velmi silnou vůli, a pokud se pro něco rozhodnou, jdou tvrdě za svým cílem. Jsou bystří a dokáží být i předvídaví. Jejich velmi silnou zbraní je, že u lidí kolem sebe často odhalí jejich slabé místo a také to umějí velmi dobře využít. Působí dojmem naprosto vyrovnaných klidných lidí, kteří jsou svými pány, ale pokud je něco rozčílí, jsou jako neřízená střela. Štíři velmi často trpí pocitem, že je okolí nechápe. Dokáží mnohému podat pomocnou ruku, aniž by čekali vděčnost či odplatu.

Zdraví: Tito lidé jsou nemocní jen málokdy a když onemocní, snaží se chorobu překonat bez zásahu lékaře. Mnozí ze Štírů inklinují k alternativní medicíně, věnují se józe a mnohdy i k různým typům tzv. zdravé stravy, objevují se mezi nimi makrobiotici, vegetariáni, ale na druhé straně je i dost těch, kteří nepohrdnou vepřovým bůčkem či pěkně vypečenou husičkou.

Kariéra: Štíři jsou velmi cílevědomí a jsou to jedinci, kteří bývají přímo stvořeni pro vedoucí místa, kde sice budou náročnými šéfy, ale podřízenými budou oblíbeni. Planeta Mars, která vládne jejich znamení, jim dává velkou bojovnost. Neumějí nic dělat jen tak napůl a v životě chtějí něco dokázat. Jsou dostatečně trpěliví a cílevědomí, aby překonali jakoukoli překážku. Rádi pracují samostatně, protože jakýkoli náznak kontroly je dráždí. Jejich silnou devizou je to, že dokáží vyniknout prakticky v jakémkoli oboru, mohou z nich být úspěšní badatelé, psychologové ale i například policejní vyšetřovatelé. Dařit se jim bude i v obchodě a finančnictví.

Vztahy: Štíři jsou velmi okouzlující společníci a přitažlivé osobnosti, kteří nešetří námahou ani prostředky na to, aby se lidé, které mají rádi, dobře bavili ale i dobře měli. Jsou to velmi citliví lidé a k partnerskému štěstí potřebují od partnera časté projevy citů. Od lásky k nenávisti je však u nich jen malý krůček. V partnerském vztahu jsou většinou velmi autoritativní, ale pro rodinu jsou ochotni se doslova obětovat. Dobře si rozumějí s Rybami, Raky nebo s jinými Štíry. Citově je velmi přitahují Berani a Střelci. Složité a velmi komplikované však bývá soužití se Lvy.

Osobnosti narozené ve znamení Štíra: Indira Gándhíová, Fjodor Michajlovič Dostojevskij, Grace Kellyová, Nicolo Paganinni, Marie Antoinetta, Pablo Picasso, Voltaire, Annie Girardotová, Princ Charles, Julia Robertsová, Karel Havlíček Borovský, Miroslav Horníček, Marta Kubišová, Marie Rottrová, Pavel Zedníček, …


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.