Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Střelec

Charakteristika: Lidé narození ve znamení Střelce bývají optimističtí, společenští, velmi upřímní, někdy až příliš, takže jejich okolí bývá někdy jejich přímostí zasaženo až dotčeno. Ale u Střelců je milé to, že to nedělají úmyslně, vyplývá to z jejich smyslu pro spravedlnost a navíc jsou přesvědčeni o tom, že lidé se mají dozvídat pravdu. Jsou to většinou lidé zvídaví, neustále chtějí poznávat nové lidi i věci. Milují nezávislost a svobodu. Rychle navazují kontakty s lidmi, zajímají se o ně a o jejich problémy, prostě dovedou druhým naslouchat a nezištně jim pomáhat. Někdy by ale měli být diplomatičtější, mnohdy si proto sami „vyrobí“ nemalé problémy. Snadno se popudí a vybuchnou, a to jsou pak jak neřízená střela.

Zdraví: Střelci se obvykle těší dobrému zdraví. Někdy pouze přecení své síly, a vyčerpají se tak, že jim pak delší dobu trvá, než se opět dostanou do formy. Rádi vyrážejí do přírody a sportují, což jim opravdu prospívá. K jejich nejcitlivějším místům patří páteř, často trpí bolestmi zad a kloubů.

Kariéra: Střelci velmi těžce nesou, pokud je někdo příliš omezuje, dávají pak najevo svou nelibost, která se mnohdy jeví jako neposlušnost a vzpurnost. Jsou velmi pořádkumilovní a díky jejich systematičnosti a schopnosti věci důkladně promýšlet a dotahovat do konce se často dočkají výrazných úspěchů ve svém povolání. Dobře si vedou jako podnikatelé, učitelé, ale také ve finanční oblasti. Jejich touha cestovat je mnohdy přivede k tomu, že se z nich stávají piloti či letušky nebo také tlumočníci.

Vztahy: Střelci bývají romantičtí a vášniví, ale jejich potřeba nebýt ničím omezováni, je mnohdy vede k tomu, že do pevných svazků příliš nespěchají a mnohdy si dokonce velmi dobře vystačí sami. Rozhodně by se neměli zamilovat do žárlivého protějšku, ten by z nich brzy zešílel. Potřebují vedle sebe silnou, tolerantní osobnost, která jim dá dostatek osobní svobody a nikdy si nebude na nic stěžovat, nebo se nedej bože litovat, protože slabochy Střelci přímo nesnášejí. Bývají velmi dobrými kamarády a kamarádkami, drží slovo a rádi nabídnou pomoc. Střelci si nejlépe rozumějí s Berany a Lvy nebo s jinými Střelci.

Osobnosti narozené ve znamení Střelce: Marie Stuartovna, Ludwig van Beethoven, Edith Piaf, Winston Churchill, Walt Disney, Mark Twain, Frank Sinatra, Steven Spielberg, Rudolf Hrušínský, Miloš Forman, Hana Hegerová, Ladislav Smoljak, Josef Abrhám, Radek John, …


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.