Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Váhy

Charakteristika:  Jejich základní charakteristikou je vyváženost, i když se dá říct, že někdy spíš klamou tělem. Stejně jako dokáží rozdávat city, stejnou měrou umějí nenávidět, dokáží vytvořit ve společnosti příjemné prostředí, ale stačí nějaký impuls a je hodně dusno. Lidé narození v tomto znamení jsou také mnohdy urážliví, ale hlavně tvrdohlaví. Některé váhy si občas nejsou jisté samy sebou, a tak se stane, že se uzavřou do sebe. Další velmi charakteristickou vlastností je nerozhodnost, prostě jak už i samo znamení napovídá, často váhají. Jejich štěstí je, že jsou většinou obdařeny vysokou inteligencí a ta jim pomůže se rozhodnout a většinou dokonce správně. Tito lidé mají rádi klid a mír a straní se hádek a konfliktů, ale pokud se zapojí, jsou velmi prudcí a dokáží, jak se říká, tnout do živého.

Zdraví: Špatně snášejí stres a disharmonii. Pokud v jejich životě toto existuje, velmi je to vyčerpává, pak potřebují především hodně odpočívat a touží po klidu. Rádi vyrážejí do přírody, ale také za kulturou a chápou tyto aktivity jako nejlepší způsob relaxace. Občas také trpívají bolestmi hlavy a to pak vyžadují naprostý klid.

Kariéra: V roli nadřízených se chovají demokraticky a vyžadují spolupráci spíše než podřízenost. Jejich klid, rozvaha a spravedlnost ukazuje, že je možné soužití na úrovni a jejich svérázný smysl pro humor dává té úrovni správné koření. U lidí narozených v tomto znamení je výrazné estetické cítění a velmi zhusta i umělecké nadání a je lhostejné, pro který z oborů umělecké činnosti se rozhodnou; pro každý budou přínosem. Pokud z nich nebudou přímo aktivní umělci.

Vztahy: Osoby zrozené v tomto znamení se velmi snadno zamilují, a jakmile se to stane, přestanou rozumně uvažovat, láska je pro ně v tom okamžiku na prvním místě. Je ale chyba, že mnohdy stejně rychle jak se zamilují i láska vyprchá. Ve vztazích vyžadují neustálou pozornost druhého a mají rádi lichotky. Potřebují rovnocenný partnerský vztah. Váhy dobře vyjdou se Střelcem, Vodnářem, Blíženci, Lvem a Pannou.

Osobnosti narozené ve znamení Vah: Oscar Wilde, Luciano Pavarotti, George Gershwin, John Lennon, Margaret Thatcherová, Michael Douglas, Sting, Jaroslav Ježek, Václav Havel, Emil Holub, Rudolf Hrušínský, Vladimír Menšík, Ondřej Havelka, …


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.