Start | O nás | Maxdorf | Spolupráce




Charakteristika znamení_Vodnář

Charakteristika: Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou oduševnělí a romantičtí, k jejich výrazným povahovým vlastnostem patří velkorysost, nezištnost a pevná vůle. Jsou ovlivněni Saturnem, který jim dává klid, soustředění a vytrvalost a Uranem, který v nich vyvolává neklid, originalitu a vznětlivost. Jsou jemní a křehcí a pokud mohou, snaží se vyhnout konfliktům. Překypují nápady, které systematicky promýšlejí. Vodnáři obvykle dávají věci do pohybu a odstraňují překážky. Mají velkou představivost a intuici, která jim umožňuje rozpoznat skryté souvislosti a vidět „za roh“, tedy i to, čeho si ostatní vůbec ani nevšimnou nebo jim vůbec nedojde. Vodnáři nesnášejí omezování své svobody. Znají svou cenu, a proto bývají sami na sebe hrdí, někdy až příliš. Mnohým z nich by trocha skromnosti neuškodila.

Zdraví: Chvílemi doslova překypují zdravím, ale pokud nemají vnitřní pohodu, hlásí se u nich jedna choroba za druhou. Jejich nemoci bývají spojeny s oběhovým systémem, nebo mívají trávicí obtíže. Často u nich také dochází k různým poraněním, což je mnohdy způsobeno jejich rychlostí s jakou se pohybují. Měli by se více věnovat svému organismu, občas vyrazit do přírody, sportovat nebo si udělat odlehčovací dny a základem stravy zvolit zeleninu.

Kariéra: Vodnáři jsou všestranně nadaní, což je jejich plus i minus zároveň. Často dělají příliš mnoho věcí najednou, a tak jde někdy kvalita trochu stranou. Pro jejich organizační talent a zapálení pro práci, kterým mnohdy nakazí i své okolí, se stávají úspěšnými manažery oblíbenými u kolegů. Jsou skvělí v jakémkoli druhu v podnikání, jako vychovatelé a učitelé nebo ve vědeckých oborech. Ať už se rozhodnou dělat cokoli, vždy dosahují úžasných úspěchů. Občas si trochu přidělávají problémy tím, že jsou přesvědčeni o tom, že oni mají pravdu.

Vztahy: U partnerů je pro Vodnáře důležitá především osobnost a intelekt a charakter, majetek a vzhled je příliš nezajímají. Dokáží svému protějšku hodně prominout, ale rozhodně nesnesou jakékoli omezování, zradu nebo ponížení. V lásce jsou poněkud zdrženliví, neradi odhalují své city a vždy se dokáží dokonale ovládat. Rozumět si budou s Váhami, Berany, Rybami, Střelci a Kozorohy. Pokud je chce kdokoli získat, dá mu to hodně práce a musí se hodně snažit, než ho Vodnáři přijmou za přítele či partnera.

Osobnosti narozené ve znamení Vodnáře: Wolfgang Amadeus Mozart, Romain Rolland, Thomas Alva Edison, Paul Newman, Mia Farrowová, Božena Němcová, Jan Werich, Milan Lasica, Jiří Lábus, Bára Basiková, …


Reklama


Přihlášení

Pokud ještě nemáte přístupové údaje, můžete se registrovat.